Beze 2010.04.15. 17:26

Ezmegaz

Megpróbálom összefoglalni, hogy mi is történt az elmúlt három hétben; bár nehéz feladat lesz :)

Szóval, miután elmentek a fiúk, még volt két hét a tavaszi szünetből - gondolná az ember, hogy kemény ismétléssel töltöttem. Pedig nem. Sőt, mi több, ennél jobban semmittenni nehezen lehetett volna :D Na jó, azért az accounting anyagát sikerült átnéznem, ami sok előrelépést jelent, és a marketingbe is belekukkantottam, de hat vizsgám lesz mégis májusban.

Jet és Liu vettek egy csocsóasztalt még a szünet közepén, elég masszív darab, és 70 fontért annyira nem is vészes. Hadd ne mondjam, igen sok időt fel tud emészteni egy ilyen játékasztal :D Rengeteget játszottunk, volt köztük epic 40 perces meccs is (mivel elektronikus gólszámláló is van o.O!), de általában kis ötpercesekkel mulattuk az időt.

Többször sétáltunk is, elmentünk a Queen Streetre vásárolni, nézelődni, és körülbelül ezzel el is mondtam, hogy mivel telt a szünetem... a mai héten már volt iskola, de már nagyon vége-szagú. Utolsó órák, ismétlések - még három hét (kvázi kettő) van hátra, aztán reading week, majd májustól vizsgák. Megkaptam a vizsgaidőpontokat is, egészen jól van elosztva:

Introduction to Economics     13/05    09:00     3hrs     +HÉTVÉGE
People in Organisations           17/05    09:00     3hrs
Introduction to Accounting    20/05    09:00     3hrs     +HÉTVÉGE
Business Environment       a   24/05    13:00     2hrs
Marketing                               26/05    09:00     3hrs
Stats & Research Methods     28/05    09:00    3hrs

Mivel 28-án végzek is, ezért valószínűleg előrébb hozom a hazautamat, és már 7-8-a körül otthon leszek - ma jártam a recepción, és azt mondták, hogy csak beadom a kulcsot és lelépek (semmi aláírandó vagy hasonló nincs), ha esetleg zárva a recepció, akkor bedobom a postaládába. Oké :)

Ma voltunk kint a Bute Parkban, ugyanis az elmúlt héten - lekopogom - megjött a jó idő (ahogy hallom, Pesttel ellentétben). Nem mondom, hogy az az igazi tavasz van, mert most kint a törülközőn megfagytunk ingben-pólóban-pulcsiban (kin mi volt) a hűvös szél miatt; viszont hétágra süt a nap, és keddig a hőmérséklet is elég jó volt. Szóval csak így tovább, drága időjárás!

Most pedig a friss levegő és a napsütés után azt hiszem, alszom egy órácskát. Szép álmokat!

Ui: Dani, mikor sétáltunk Jettel pár napja egy szépet Cardiffban (felfedezőút volt félig-meddig), találtunk egy Guiness sörözőt :D ráadásul a vártól kb két percre volt :S bocsi, majd jövőre ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://beze-lifeincardiff.blog.hu/api/trackback/id/tr861924082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manócs 2010.04.22. 21:26:42

6 vizsgád lesz?! De durva, nekem csak 3 lesz....
süti beállítások módosítása