Másnap. Délután négykor kelés. Semmittevés. Alvás.

Lecture, halál unalmas - természetesen People in Organisations megint. Balra tőlem Jon facebookozik, jobbra tőlem Lina fekszik és csukott szemmel "koncentrál". Még jó, hogy a Study Skills elmaradt.

Economics Tutorial, hétfő reggel 9kor. Felkelni korán azért, hogy megcsináljuk ugyanazt a feladatot, amit előre meg kellett oldani, és körülbelül akkor is 10 perc volt. Csak most 50 percen keresztül oldottuk. Nem tudom, hogy a többiek csak álmosak voltak nagyon, és azért nem válaszoltak a tanár kérdéseire, de úgy tűnt, mintha csak ketten tudnánk egy csajjal az anyagot. A közgáz legkönnyebb részét (beavatottaknak: shift of demand&supply curve; substitute and complementary goods).

Lidl, vásárlás... tojás, vaj, paradicsom, krumpli, satöbbi. Akusztikus gitár szett 30 fontért :P Najó, ezt azért nem vettem meg, de vicces. Gyakorlógitárnak talán éppen elmegy. Viszont a gitárálvány 6 fontért kecsegtető (akusztikushoz). De spórolás van.

Levél a ládában - első havik bankszámladíj, 4 font. 4 hónap múlva ugyanez már 8 font lesz.

Sötét van, éppen könyvelek. Üvegtörés hang, majd nagy kiáltozások. Kinézek, de már csak két srácot láttam piros tangában elfutni az ablak előtt. Hmm... vizes utcán, 9 fokban mezítláb, egy szál tangában. Nice.

Pub. Blink 182. Jon légdobol, én léggitározok, hajrázással, többek mosolygására. Kéne bandát alapítani.

Most. Blogírás. Alvás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beze-lifeincardiff.blog.hu/api/trackback/id/tr821501605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DannyBoy 2009.11.05. 15:32:43

Jó tudni, h nem csak én netelek az órán:) Amu lidlben mindig nagyon poén akciók vannak:D Amu a amit Te ott közgáz néven tanulsz, az itt nekem mikro, és egyik kedvenc anyagom, amiről írtál:) Az kiderült, hogy a viccesen alulöltözött hímek mit csináltak exactly?

Beze · http://beze.extra.hu/avatar.jpg 2009.11.05. 17:09:50

válaszok bejegyzéshez hasonló stílusban:
jah :)
jah :)
heh :)
nem :P

enyi :D

DannyBoy 2009.11.05. 21:06:36

Szeretem, mikor így megerőlteted Magad:D
süti beállítások módosítása