Igen, Lilivel ellentétben én még mindig nem találtam melót... így viszont továbbra is áll a mondása, azaz tőlem, a nem bölcsésztől, kérdezheti, hogy kérek-e sültkrumplit :D Bár jobban örülnék neki, ha visszakérdezhetnék ugyanúgy... anyway, aki nyárra bármilyen rész- vagy teljes munkaidős munkát tud (1 hónap, július) az legyen kedves szóljon! Köszönöm.

Először is a workshop. Van egy SIFE (Students in Free Enterprises) nevű - szerintem egyékbént kétemberes :D - kezdeményezés itt az egyetemen; és ennek keretén belül múlthéten valamint ezen a csütörtökön voltak előadások. Mindkét alkalommal két-két, nálunk tapasztaltabb ember beszélt marketingről és rendezvényszervezésről: előző héten cardiffi diákok, akik még egyetemre járnak (3-adéves business studentek). Sőt, az egyik srác, Mark ajánlott egy olyan lehetőséget is, hogy részt lehet venni egy jótékonysági est szervezésében; természetesen ingyen. Cserébe kapunk tapasztalatot és egy aláírt CV-t, ami későbbi munkakeresésnél szerintem igen hasznos lehet. Szóval egyszer-élünk alapon feliratkoztam, aztán majd még eldöntöm, hogy akarok-e a vizsgák előtti utolsó 1-2 hétben sok időt ilyenre szánni, de mivel ez talán fontosabb, mint a %, menni fogok.

Második héten (most csütörtökön) egyébként saját üzletet vezető két igen sikeres ember (az egyiknek még egyetemi végzettsége sincs, és Wales 2. legnagyobb rendezvényszervező cégét vezeti!) tartott előadást. Elmondták, hogy mire kell figyelni, ők hogyan kezdték, stb. Mindkét héten egyébként elég egyértelmű és magától értetődő dolgokat hallottunk, de említettek egy-két hasznos tanácsot/tippet is. Mindenképpen megérte elmenni; már csak azért is, mert ilyen irányban szeretnék munkát keresni, és jó tudni, hogy létezik (még ha hatalmas is a túljelentkezés).

A dobozok pedig: most értünk haza Jettel és Liuval - voltunk raktárat foglalni nyárra. Ugyanis a kiköltöztetésünk innen júni 14-én esedékes, a házba pedig július 1-jétől mehetnénk... szóval két hétre kéne foglalni, de hogy Simonéknak (aki voltak olyan rendesek, és átviszik majd a cuccainkat a raktárból a házba, mivel ők nyáron beköltöznek) legyen idejük, több időre fogjuk véglegesíteni. (Egyelőre 10font foglalót fizettünk.) Meg vettünk egy adag dobozt is, 50% kedvezménnyel: így mégiscsak könnyebb lesz kihasználni a magasság adta lehetőségeket a kb 3nm alapterületű raktárban. Jó volt egy nagy adag dobozzal hazasétálni... nem akarja valaki megmasszírozni a hátam? :P

A bejegyzés trackback címe:

https://beze-lifeincardiff.blog.hu/api/trackback/id/tr941795256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása