Beze 2009.12.03. 17:47

Visszaszámlálás

Houston, az utas készen áll, kezdjék meg a visszaszámlálást: 

10

... azaz tíz kerek nap (pontosabban 10 nap, 1 óra, 58 perc és 22 mp) múlva fog leszállni a gépem Ferihegy 1-re. Mit ne mondjak, már nagyon várom. Oké, hogy jó itt, meg megszoktam, meg szeretem meg élvezem, de azért otthon az mégiscsak otthon. Úgyhogy mágyák haza!!!

Már érezni a végét... karácsonyi vásár - imádom! -, jégpálya - 8fontért - drága -, karácsonyi fények; modulokból már csak ismétlünk (ismételjük azt, amit nem tanultunk meg XD - duplán rossz érzés, hogy ismét nem tudjuk :D); szóval lehet tudni, hogy valami készülődik.

Egyébként az időjárás is kezd téliesre fordulni - lehet érezni a levegőben a tél-illatot. Meg hát azért már csak télikabát kell néha-néha. Jelen pillanatban 6 fok leledzik. Amit viszont nem szeretek, hogy sötét van odakünn. Ez különösen akkor nyomasztó, ha mondjuk péntek este házibuli van, fent van hajnanli négyig az ember; másnap délután 4kor kel és MÁR sötét van -.- nah az a legrosszabb.

Offtopic: megnéztük ma Lilyvel az uszodaárakat. Hátha - így 6 év ígérgetés után - megint elkezdek úszni. Most motiváló erő lehet, hogy többen mennénk. 20 font az évi bérlet, ami 50%os kedvezményt adna az egy-egy belépéshez, ami így 1,45 font lenne 2,9 helyett. Nem mondom, hogy olcsó, dehát otthon például még drágább. Majd meglátjuk karácsony után.

Addig is, jó estét kívánok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://beze-lifeincardiff.blog.hu/api/trackback/id/tr281571718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása