Beze 2009.08.10. 18:37

Még itthon...

Hát ez a nyár nagyon gyorsan elment... meg még megy is. Pont valamelyik nap gondolkodtam el rajta, hogy mennyi minden is történt ezen a nyáron, az oly rég óta áhított Ájbívizsgáktól kezdve a banketten, az osztálykiránduláson Káptalanfüreden, a sok M2-n, a várva várt és fantasztikus spanyolországi nyaraláson, Balatonfüreden, Siófokon át a sok kis egyéb programmal zárva: egyszóval MINDEN :) Azt hiszem 2009 jó eséllyel pályázik a Legjobb Nyaram So Far címre.

Cardiff végzetszerűen közeleg. Már ma kirakott Anya egy-két cuccot, hogy nézzem meg: lábosok, sütő, gyógyszerek, konyhai és fürdőszobai cuccok. Ijesztő, hogy mindjárt költözök. Bár még több, mint egy hónap, azért mégis fura; főleg ha összevetem az elmúlt hónapokkal: rövidnek tűnik a hátramaradó idő, és tele programokkal.

Egyelőre valószínűleg többet nem fogok írni szeptember 15-8-ig, amikorra is már remélhetőleg elfoglaltam a szállásomat kint, Aberconway Hall-ban, és minden letisztult (legalábbis sokminden). 14-én kora hajnalban indulok, szeptember elejéig mindenképp el tudtok érni. Addig is csodáljátok meg ezt a gyönyörű beépített sablon-style-t, meg ezt a három paragraphot.


A bejegyzés trackback címe:

https://beze-lifeincardiff.blog.hu/api/trackback/id/tr641301053

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://portale.oleificimataluni.com 2018.04.11. 06:53:08

How long does adderall take to work ir - Create your opening line online dating

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása