9

... azaz kilenc kerek nap (pontosabban 8 nap, 21 óra, 29 perc és 48 mp) múlva fog leszállni a gépem Ferihegy 1-re. Mit ne mondjak, már nagyon várom. Oké, hogy jó itt, meg megszoktam, meg szeretem meg élvezem, de azért otthon az mégiscsak otthon. Úgyhogy mágyák haza!!!

Egyébként ma nem volt valami hűdeszuper napom... kiderült, hogy két vizsgám helyett három lesz januárban (eddig igen cseles megfogalmazással ringattak abba a hitbe, hogy csak júniusban lesz), így a tanulási tervem - azaz hogy mikor nem tanulok XD - felborult. Aztán óra végén elhagytam a gyűrűmet; szerencsére azért rövid keresés után - köszi Csaba ;) - megtaláltuk.

Aztán elmentem karácsonyi ajándékot vásárolni Jettel Queen's Streetre. Természetesen már az a bolt ami kellett volna zárva volt. Nem baj. Legalább sétáltunk egy jót, meg láttuk a korcsolyapályát. 8.50 bérléssel együtt, hát nem olcsó, mit ne mondjak. Viszont ami vicces, az az, hogy az én limitált korcsolyatudásommal ott - a két biztonságis embert leszámítva - én lennék a király :D A legtöbben a falba vagy egymásba kapaszkodnak, aki nem, az is bukdácsol, kanyarba mindenki kézzel egyensúlyoz. Tök fura belegondolni, hogy tavaly még én is ilyen voltam :)

Ami jó hír, hogy körülbelül mindenből befejeztük az anyagot (nem körülbelül, mindenből). Tehát jövőhéten vagy elmaradnak órák (hétfőn öttől, kedden a két marketing, pénteken a 3 utáni órák), vagy már csak ismétlünk rajtuk, meg vizsgára készülünk. Azokat szoktam szeretni :) Így értelmet nyer az a kevéske, amit tanultam ...

Holnap jön a 8. Addig is, szép álmokat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beze-lifeincardiff.blog.hu/api/trackback/id/tr351574806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lodovik Trema · http://lodovik.blog.hu 2009.12.06. 17:24:09

En jovo szerda este megyek Londonba, majd delelott onnan buszozok Gatwickre es irany Reykjavik!

Mar csak ezt az People in Organizations esszet kene befejezni. (Miota a Marketinggel bizonyitottam, hogy siman tudok egy nap alatt 2000 szot irni, ezert nem rettegek attol, hogy nem leszek kesz.) Ha Blackboardos anyagokon kivul van valami mas otleted forrasra (ami neten elerheto) az igazan kiraly lenne. Egyebkent meg jo munkat aztan jovohettol jo pihenest.

Statsra eleg ket nap. Menj vegig mindenen meg decemberben egyszer es csinald az utolso ora lecture slideaihoz tartozo feladatokat, aztan ugyanezt ismeteld meg majd kozvetlenul a vizsga elott jan kozepen.

Beze · http://beze.extra.hu/avatar.jpg 2009.12.06. 17:29:10

Jó utat! :)

Nekem ez az esszé elég trágya lesz mit ne mondjak :P ez az egész tantárgy humbug. Egyébként találtam egy cikket neten ami talán hasznos lehet (www.personneltoday.com/articles/2005/07/19/30852/benefit-of-office-away-day-workshops-limited.html) meg keress rá ebsco-n away day-re, academic journal szerint szortírozva. van egy jó cikk az ellenérvekről.

köszi a tippet ;) remélem nem lesz gond, elvégre sokmindent tanultam már.

Neked is jó munkát meg pihenést!

Lodovik Trema · http://lodovik.blog.hu 2009.12.06. 21:04:12

@Beze: 80 szonal jarok. Meg van hatra 1300.

Beze · http://beze.extra.hu/avatar.jpg 2009.12.06. 22:37:51

@Lodovik Trema: hajrá XD rájöttem, hogy kb minden le van írva, ami kell a lecture note-okban... használd :P én kb 450nél járok... az egész jó :P

Lodovik Trema · http://lodovik.blog.hu 2009.12.06. 22:42:13

@Beze: Melyik lecture noteokra gondolsz? A Group Behaviouroset hasznalom epp, van mas is amit erdemes?

Beze · http://beze.extra.hu/avatar.jpg 2009.12.06. 22:43:49

@Lodovik Trema: nem, arra gondoltam. én úgy szerkesztem az esszét, h végig veszem a group behaviour feature-öket, megnézem mi lehet rossz, mi rá a megoldás, és azt hol érdemes, away dayen v office-ban... és ez kb mind le van írva ott...

Lodovik Trema · http://lodovik.blog.hu 2009.12.06. 23:12:27

Most hogy ez mondod, rajottem, h az a tablazat mit is jelent. Kiraly. Sarah egy istenno.

Beze · http://beze.extra.hu/avatar.jpg 2009.12.06. 23:19:41

hát azért nem XD de elég sok segítség, az tény... feltéve ha ez a módszer jó :P
süti beállítások módosítása