Beze 2009.09.09. 13:08

Utolsó napok

Remélhetőleg mindenkitől elköszöntem a fantasztikusan sikerült búcsúbulin (lásd: www.facebook.com/album.php ), vagy utána valamelyik nap. Ha esetleg mégsem, akkor ezúton is üdvözlök mindnekit :) Köszönöm annak, aki ott volt, annak is aki nem, de akart jönni. Vigyázni fogok magamra :P és remélhetőleg sok jó emlékkel gazdagszom majd.

Egyelőre most minden az utolsó. Nem mondom, hogy könnyű, meg egyszerű. Igyekszem minden percét kihasználni az itthon töltött időnek. Család is, barátok is, nem egyszerű egyensúlyt tartani. Remélhetőleg meg fogja érni, sok bátorítást kaptam ezügyben, hogy majd a szép emlékek, az új emberek/barátok, élmények. Ámen.

Egyébként pakolás van: egy csomagban a konyhai cuccok (even lábasok!), egyben ágynemű (merhogy azt sem adnak -.-), aztán van fürdőszobai-gyógyszeres-tisztítószeres táska is... egyelőre három. De holnap még jön hozzá vagy még 3, ruhák, cipők (including öltöny, télikabát). Tök izgalmas. Megy a kis visszaszámláló itt oldalt a sidebaron.

4 nap 18 óra 54 perc 40 másodperc, jelen állás szerint a hétfő reggel 8as indulásig.

Nem túl sok. Addig is,

písz :)

A bejegyzés trackback címe:

https://beze-lifeincardiff.blog.hu/api/trackback/id/tr871370869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szega89 2009.09.09. 18:56:41

Még kint se vagy és even kezdesz elfelejteni magyarul?:P Jó utat aztán vigyázz magadra! Ha fele annyit tanulsz mint én itthon akkor már jó leszelxD

DannyBoy 2009.09.09. 19:48:43

Ezt nagyon nehéz beismernem (főleg így, h nyoma is marad...:P), de hiányozni fogsz...vigyázz ám Magadra és ne feledd, mi itt mindig hazavárunk...:) Ja, és ha Te nem jössz sokáig, meghívás nélkül megjelenek...:P:D

Beze · http://beze.extra.hu/avatar.jpg 2009.09.09. 20:29:10

^^ vigyázni fogok... de azért ne csináljatok úgy mintha már elmentem volna :P
süti beállítások módosítása